Wednesday 25 April 2012

Gerbera Daisies

Skupo srebrni pribor za jelo, ekskluzivnih keramičke posude ili antički Kina-roba ne može nadmašiti ljepotu svijetle i šarene tratinčice gerbera. Gerbera tratinčice dugo traju cvijeće s laticama satiny okolnim istaknuti centar. Gerber je nazvana u čast njemačkog prirodoslovca Traugott Gerber.
Što je gerbera Daisy
Gerbera pripada rodu 'Asteraceae' koji uključuje ukrasne biljke iz porodice suncokreta. Oko 30 vrsta gerbera nalaze u divljini, u Južnoj Americi, Africi i tropske Azije. Oni su zapravo trajnice u toplim klimama. Lišće se razvija kao mali humak velike, bogate zelenim listovima. Zbog fantastične ljepote gerber tratinčice, oni se smatraju kao nepromjenjiv element u svim vrstama cvjetni aranžmani, cvjetni ukrasi, buketi cvijeća, itd.
Gerbera Tratinčice Boje
Jarke i svijetle boje su tratinčice gerber napravio ove cvijeća vrlo popularan. Ovdje je popis dostupnih boja gerbera tratinčica. , Žuta, narančasta, bijela, vrhnje, Red, Pink, ljubičasta, lila, smeđa, losos, Tisuće kultivara različitih uvelike oblika i veličina dostupni su ovih dana. U staklenicima, uglavnom križ između gerbera jamesonii i drugi južnoafrički vrsta gerbera viridifolia, zove gerbera hybrida, stavlja na raspolaganje od strane vrtlara. Također morate imati naići dvo-boju cvijeća s crnim centar i različito obojenih latica. Pčele, leptiri i ptice privlači ka gerber tratinčice zbog svijetle boje, stvarajući ugodnu atmosferu u Vašem vrtu. Evo nekoliko savjeta o gerber tratinčice skrbi.
Gerbera Tratinčice Care
Briga za gerbere tratinčica je vrlo jednostavno. ; Gnojiva: Blooming ili aktivno raste gerber tratinčice bi trebao biti hranjen svaki drugi tjedan s topiv u vodi gnojiva. ; Temperatura: gerbera tratinčice rastu dobro u prosjeku da se ohladi temperature. U previše toplom temperature mogu prestati cvjetati. ; Razmnožavanje: gerbera tratinčice propagira od gerber tratinčice sjemena može zahtijevati kao čeznuti kao šest mjeseci do cvatnje pozornici. ; Repotting: Gerberas uzgaja u staklenicima su repotted u proljeće. ; Voda: Trebali bi držati gerber tratinčice ravnomjerno vlažna tijekom cvatnje vrijeme. When cvatu sezona je gotova, oni mogu biti dopušteno da se suha malo prije zalijevanje. ; Svjetlo: gerbera tratinčice zahtijevaju puno svjetla da odrade svoj najbolji i cvatu najduže. Za to, oni bi trebali biti posađeno na sunčanom položaju. Čak i dodatne umjetne svjetlosti mogu dokazati koristan za njih. ; Vlaga: gerbera tratinčice zahtijevaju prosječna vlažnost. U slučaju zatvoreni gerber tratinčice, možete posuti vode preko lišća jednom ili dva puta tjedno, tijekom zime, ali izbjegavajte Magli otvoriti cvjeta. ; Dotjerivanje: Gerberas ne trebate bilo kakve dotjerivanje. Dovoljno je maknuti isprane lišće, cvijeće i proizlazi. Ne primjenjivati ​​bilo koji list sjaj proizvoda. Blago dlakave lišće gerber buniti se izbrisala. ; Tla: Gerber tratinčice rastu udobno u dobro isušen tlu. Ako je pitanje "kako se biljka tratinčice gerber 'stalno vas muči, ovdje je odgovor. Trebali biste koristiti visoke kvalitete temelji se treset potting tla za sadnju gerber tratinčice. ; Insekticidi: Zdrava gerber tratinčice primanje punom suncu obično ne utječe štetnika. Postoje šanse da se slabo rastu biljke napadaju lisne uši, bijele mušice, list spot i pauk novčića. Od vas se očekuje da pročitate upute pažljivo prije upotrebe insekticida. , Cvjetnih aranžmana: Za poboljšanje ljepotu svoju sobu, uvijek možete držati cvijeće gerbere u vazi u hladnjak kutu sobe. Dodajte čajnu žličicu šećera u vodi ili dodati 2 kapi tekućeg bjelilo za galon vode da se poveća trajnost cvijeća. Trebate trim dugim stabljika cvjetova pod kutom od 45 stupnjeva, svaki dan. Trebali bi promijeniti vodu u vazi svakodnevno. Pročitajte više na gerber tratinčica skrbi. ; Premlad tratinčice gerber ne cvatu. Oni cvatu najduže kada prime jakog svjetla i odgovarajuće gnojivo i čuvaju ravnomjerno vlažna i topla. Previše visoke temperature mogu učiniti da ih izgubiti snagu i hoćeš. Zbog vrlo niske temperature uobičajeno ostavlja pocrne. Zalijevanje s hladnom vodom može razviti tamne mrlje na listovima. Biti previše mokro ili previše suha nije dobro za biljku. Listovi mogu okrenuti smeđe i početi isušivanja. Previše mokra biljke će razviti kruna truleži koja je gotovo uvijek smrtonosna. Bijela plijesan na lišću znači da je biljka se čuva previše hladno i vlažno.
Za 100% užitka, trebali biste kupiti biljka koja tek počinje cvjetati i ima nekoliko pupoljaka. Ako su svi uvjeti su povoljni, gerber tratinčice može cvatu za 6 tjedana ili više. Kao što je biljka počinje da propada, možete ga iskopati u svom vrtu cvijet, sunčano mjesto, ako je to rano ljeto. U dobro dreniranom zemljištu može cvatu sve do mraza.
Gerbera daisy boje stand za ljubav, uvažavanje, čistoća, nevinost, strasti i vedrine. Svježa i svijetla gerber tratinčice imaju magičnu moć prenošenja smislenu misao i može pomoći u ostavljajući dugotrajnog dojam.

No comments:

Post a Comment