Monday 2 April 2012

Povrće boje za kosu

Boje za kosu su uvijek u modi jer su svi nas vole probati na nova kosa boje. Prirodna boja naše kose postaje TAD dosadno nakon nekoliko godina. Nova boja kose, s druge strane, mogu obnoviti cijeli izgled. Možete dobiti glamurozno, funky ili sofisticirani izgled, samo bojanje vaše kose u novim bojama. Međutim, opora kemikalija prisutna u umjetne boje za kosu često uzeti danak na zdravlje vaše kose, ostavljajući ih suha, krhki, slabi i osjetljiv na jesen. Ove kemikalije su toksične, stoga može biti izuzetno štetno za trudnice, ili osobe s imunološkog poremećaja. To je razlog zašto mnogi ljudi stidljiv daleko od koristi kemijske boje za kosu. Međutim, uz pomoć povrća boje za kosu koju možete nabaviti željenu nijansu kose, bez nanošenja štete na kosu. Više o prirodnim boja kose.
Vrste povrća boje za kosu
Povrće boje za kosu su od biljnog porijekla. Oni su klasificirani kao korijen, stabljika, list, cvijet ili plod boje ovisno o dijelu biljke se koristi. Najčešća vrsta povrća boja je boja listova. Međutim, cvijet i plod boje također su opsežno koristi s obzirom na široku paletu boja koje nude ih. Povrće boje za kosu također može biti klasificirana kao privremeni i stalni polu. Privremena boja za kosu nosi off u roku od 6-8 šamponi, a polu stalni biljne boje za kosu mogu trajati nekoliko mjeseci, pod uvjetom da ih koriste redovito. Povrće boje za kosu mogu se svrstati ovisno o načinu njihove izrade. Na primjer, neke biljne boje su napravljeni od strane drobljenje lišća u prah i izradi tijesto, dok su neki uronjena u vodu. Više o polu stalni boja kose.
Kako napraviti Boje kose povrća
Kana boja kose, Henna je 100% prirodni i čini sjajan crvena boja na svoju kosu. Da bi se kane kosa boje, miješati 200 g kane u prahu sa 1 žumanjak, 1 žličica ruma i vode. Pripremite homogena mješavina i držati ga u željezo tava. Ostavite ga preko noći, a zatim primijeniti ga sljedećeg jutra. Ostavite boja na svoju kosu za par sati, a zatim ga isperite vodom. Dopustite kosu da se osuši ispravno. Zatim nanesite ulje za kosu i ostavite ga preko noći. Šampon kosu kao i obično, a također se primjenjuju dobar uređaj. Više o kane recept boja kose.
Saffron boja kose, boja kose Ovaj pokriva sijede kose sa sjajnom zlatnu boju. Kuhajte 2 žličice šafrana u vodu za oko 15 do 20 minuta. Procijedite rješenje i ostavite ga da se ohladi. Sipati ovo rješenje u cijelom glavu i pustiti da se osuši. Nakon sat ili tako, isperite kosu.
Walnut Oljuštiti boja za kosu; mješavine jednakih dijelova vode i oraha mahuna i kuhajte oko 15 minuta. Procijedite rješenje i ostavite da se ohladi. Namočite kosu sa ovog rješenja i operite nakon 15 minuta.
Rosemary Kamilica boja za kosu; Mix 1 šalica soka od limuna sa 3 šalice čaja od kamilice ili rješenje strm s ružmarinom lišća. Skuhati sastojke i sipati sve izmišljotina nad glavom. Ovaj povrća boja kose daje plavuša učinak na svoju kosu.
Više o prirodnom receptu boja kose.
Nedostaci od povrća boje za kosu
Boje za kosu da imaju mnoge prednosti u odnosu na kemijske boje za kosu. Oni nisu toksični i ne uzrokovati nikakvu štetu na svoju kosu. Međutim, postoje određene nedostatke korištenja boja povrća kose. Ove boje i ne daju željenu boju na samo jedan zahtjev. Vi svibanj morati koristiti ih svakodnevno da se primijetiti promjene u boji. Štoviše, oni ne donose o drastičnim promjenama u svom boju kose. Možete samo dobiti nijansu bliže vaše prirodne boje. Dakle, nije moguće otići potpuno plava od tamno smeđu kosu i vice stih. Također, ove boje za kosu gube učinak nakon shampooing vaše kose. Dakle, šamponiranje je najjednostavnije povrće boja kose uklanjanje metoda.
Biljni pigment kose mogao biti vaš izbor, ako teško su oštećene kose ili ste pate od bilo kojeg zdravstvenog poremećaja. Oni su također velika, ako želite samo promijeniti prirodnu boju kose za nijansu ili dvije.

No comments:

Post a Comment