Saturday 7 April 2012

Koža: Toner za kožu

Što je koža toner? Toner Koža je kozmetički koji je opisan kao losion, krema ili pranje formulirana za čišćenje kože i smanjiti svoje otvorene pore. To se obično koristi na koži lica. Postoji veliki broj kože tonera dostupne u trgovinama ljepote. Većina njih ciljati određeni tip kože. Da biste odabrali odgovarajuću jedan za sebe, znam o vrsti kože imate, a tek onda tražiti kože toner pogodan za to. U ovom članku kože toner u detaljima. To vam govori o prednostima, kriteriji odabira i načinu upotrebe kože toner. Informacije definitivno će vam pomoći da dobijete najbolje kože toner i koristiti ga ispravan način izvući sve moguće koristi od njega.
Jesu li kože Toneri potrebno?; Toniranje kože je bitan dio idealnog njegu kože režim. To vam koristi na nekoliko načina. To uklanja prljavštinu i ostatke šminke s kože. It oplemenjuje i zateže pore kože za neko vrijeme. Pojačava učinak čišćenja kože. To uklanja višak ulja iz kože, te je stoga vrlo potrebno za ljude koji imaju masnu kožu. To daje vašoj koži osjećaj svježine i novosti. To smanjuje pojavu fine linije tijekom vremena. It posvjetljuje ten. Ona promiče proces detoksikaciju kože. It exfoliates kože i ubrzava stanica promet. Ovo su neki od važnih načina kože toner koristi vama.
Kako odabrati Toner kože?; Postoje uglavnom tri vrste tonera dostupni na tržištu. To su koža bracers ili osvježivača prostora, kože tonics i astringents. Koža bracers ili osvježivača su mildest oblici tonera. Oni sadrže 0 do 10% alkohola i humectant, kao što su glicerin. Potonji sprečava vlagu iz ispari iz gornjih slojeva epiderme, a time i čuva kožu moisturized za duži vremenski period. Takva koža toneri su posebno namijenjena za osjetljivu kožu i suhu kožu. Primjer je ružina vodica.
Koža tonika su malo jači oblik kože tonera. Oni sadrže oko 20% alkohola, vode i sastojci humectant. Pogodni su za normalno, kombinacija i masnu kožu. Orange cvijet voda je sastojak. Astringents su najjači oblici kože tonera. One sadrže 20 do 60% alkohola, antiseptik sastojak, humectant sastojke i vodu. Oni su sušenje u akciji, i tako se preporuča samo za masnu kožu. Međutim, to može dovesti do pogoršanja masnoću na koži kao koža nastoji nadoknaditi gubitak od proizvoditi više nafte i sprečavanje gubitka vlage. Primjer adstrigentno is vještica ljeska. Morate odabrati jedan toner za kožu prema vašem tipu kože. Tipu kože najčešće se spominje na paket od kože toner. Da li provjeriti za to prije kupnje. Idi na onaj koji je slobodan od alkohola jer to može uzrokovati neke štete za vašu kožu tijekom vremena.
Kako koristite tonik kožu?; Odabir toner za kožu je važna, ali koristi na pravi način je još važnija. Prije primjene bilo koje vrste krema tonera lice ili losion, operite lice temeljito s blagim opere lice ili bilo koje druge sredstvo za čišćenje. Pat suhu kožu. Uzmi pamuk loptu ili pamučni jastučić. Stavite trunka od kože toner na njemu. Ne zamoči pamuk loptu ili jastuk u toner za kožu, dok se prijavljuje može ostaviti neke tragove preko vaše lice. Koristite nježne poteze da se primjenjuju na koži toner na vašoj koži s pamuk loptu. Nemojte trljati kožu, a primjenom toner. Pričekajte nekoliko minuta, a zatim primijeniti odgovarajuće moisturizer na vašoj koži.
Vi svibanj osjećati zainteresirani za čitanje na:; masnu njegu kože, suhu kožu Care Tips, čišćenje, toniranje i vlaži su tri potrebne korake idealno za njegu kože režim. Koristite informacije dane na koži tonera na ovoj stranici za obavljanje drugom koraku na odgovarajući način i stručnost. Briga za kožu na pravi način, i uživati ​​u zdravom, užaren kože meke i za dugo.

No comments:

Post a Comment