Thursday 26 April 2012

Ljetna šminka izgleda

Ljeto je zapravo najbolje vrijeme da se iz naših domova i upuštati se u naše najdraže aktivnosti, to je odmor. U toplim ljetnim klima, svjež povjetarac uz more i dodir mekog pijeska srebra su svi jako primamljiva. Još jedna ogromna prednost vacationing na plaži je prekrasna ned poljubi izgled koji ste dobili na kraju Vašeg odmora. Budući da je, ljeto u osnovi znači trošiti puno vremena na otvorenom, morate napraviti značajne promjene u vašem šminka rutinske držati obličje baš kao fantastične kao i uvijek. Ljetna šminka u osnovi znači da izgleda svježe i vlažan uz pomoć minimalnih šminka. Dakle, pročitajte više o različitim ljetnim šminke izgleda u ovom članku i napraviti izmjene na svoj neseser skladu s tim.
Ljetna šminka izgleda
Ljeto vrijeme, kako je ranije spomenuto, je vrijeme za outdoor ostavlja manje vremena da se pridržavaju bilo koje šminka rutinu. Neka nam pogled na neke brzo i jednostavno ljeta šminke izgleda, uz nekoliko savjeta koji će vas držati prilično poput sunca.
Nude Šminka, šminka Nude primjenjuje minimalna šminka postići prirodni izgled. To je uglavnom za žene koje imaju besprijekornu kožu i ne treba temelj čak i izvan njihove kože. Međutim, možete koristiti tonirana krema lice za pružanje čak i gotovih izgled vaše kože. Contour oči s crnim ili smeđe oči definiranje olovka. Ako morate, nanesite mat sjenilo gol dati vašim očima svjež, prirodan izgled. Također možete držati tvoj oči gola, sa samo smeđe ili crne maskare na trepavice. Nanesite rumenilo na jagodice prirodni u bojama kao što su bež, ruža, breskva, itd. Cijela svoj izgled s usna matičnjak u bilo kojem od gore navedenih boja.
Prirodna šminka; Prirodne šminka izgled koristi dosta makeup proizvoda kako bi se postigla prirodni izgled. Međutim, ovi proizvodi trebali bi imati vrlo svjetlo formulacije kako se ne bi vam pretjeran izgled. Odaberite temelj s dobrim SPF kako bi dobili potpunu zaštitu od sunca. Prašina neki proziran puder za postavljanje temelja prava. Proziran puder također će dati vašem licu završiti mat. Ako želite ići za blistav izgled, nanesite malo osvjetljavajući temelj na vaše lice i vrat. Napravite suptilne konture očiju sa smeđim olovka za oči uz prirodni oblik oka. Koristite meke boje za oči, kao što su roza, bež, lavanda, baby plava i sl. Curl vaše trepavice i nanesite prirodno smeđa, ljubičasta ili crna maskara. Idi na tople boje za usne poput narančaste, crvene ili neutralne boje. Više o prirodnim šminka izgled.
Bold Šminka; ljeta također vam daje dosta mogućnosti da se igraju s rezonantan bojama. Možete sigurno ići za bold izgled ovog ljeta, ali budite sigurni da vaš cjelokupni izgled je uravnotežen. Na primjer, ako se odlučite igrati s bojama sjenilo, provjerite je li vaše usne i obrazi su nedovoljan. Idi za razigrane boje kao što su mango zelene, ljubičaste, ljiljane for sjenilo. S druge strane, vi svibanj također koristiti funky olovke za oči i ide za goli sjenilo kako bi dobili više uravnotežen oka šminka. Također možete eksperimentirati s bojama maskara i podmiriti za neobične nijanse kao što su zelena, ljubičasta za to cool efekt. Nemojte zaboraviti na prašinu svjetlucavu zlatnu prah ispod obrve. To je podebljano i najbolja šminka za ljetne večeri.
Ljetna šminka Savjeti
Ljeto svibanj ne biti najbolje vrijeme da se primjenjuju šminke na vašu kožu, kao i toplina i vlaga učiniti vašu kožu da se znoj puno. To može dovesti vaše proizvode šminka to trčanje niz cijelo lice. Stoga, uvijek ići za vodu dokaz proizvoda. Oni također mogu doći u ruci ako se odlučite za brzo plivanje. Budući da toplina ima tendenciju povećati svoj veličine pora, postoji mogućnost ulaska kozmetike vaše kože. Dakle, redovito, očistiti vašu kožu s dubokim pora mlijeko za čišćenje, a zatim pečat pore s tonikom. Primijeni šminka proizvode tek nakon što su učinili s ovom rutinu. Također, ponovite postupak čišćenja prilikom uklanjanja šminke.
Pročitajte više o; Easy Šminka Izgleda; Večernja šminka Izgleda, sjetite se, u ljeto obična, prirodan izgled je jedini način da ide. Nadam se ljeta šminke izgleda dati u ovom članku će vam pomoći da izgledaju svježe i lijepo čak iu užasna ned

No comments:

Post a Comment