Saturday 14 April 2012

Funny Quotes Brak

Kažu da "brakovi su izrađene u nebu, a slavi se na zemlji '. Međutim, postoje trenuci u kojima se 'slavlje' ima tendenciju ići naopako, najčešće zbog razlike između spolova. Takve 'glupan up' rezultat u nekim urnebesnim situacijama, bilo u obliku akcija ili riječi. Ili način, na kraju rezultat smo izloženi neki potrebno mnogo smijeha, u inače dosadan život. These smiješno brak citati i izreke namjeravaju da izvedeš svjetlije strane socijalna ustanova, mi nazivamo brak.
Funny Brak Citati i izreke
Morate imati naići na brojne smiješno brak citati iz filmova, koji mora si ostavio u raspala. Dok neki ljudi suradnik brak s božanski osjećaj zajedništva, postoji nekoliko koji ga povezati s patnje. Naravno, oni nisu ozbiljni kada su ga povezati s patnje, ali kad to učine, oni su istaknuti neke od najatraktivnijih smiješan aspekte isti. S obzirom na nastavku je kompilacija nekih od najboljih smiješno brak citati morate imati ikada naići.
Funny Quotes o braku
Brak je trijumf mašte nad obavještajnim. - Oscar Wilde.
Moja supruga i ja bili sretni za dvadeset godina. Onda smo se upoznali. - Rodney Dangerfield.
Brak, n: država ili stanje zajednice se sastoji od gospodara, jedne gospodarice, i dva robovi, čineći u svemu, dva. - Ambrose Bierce.
Svim sredstvima udaju, ako dobijete dobru ženu, bit ćete sretni. Ako dobijete loš, da ćete postati filozof. - Sokrat.
Obveznice ženidbe kao i svaka druga veza - što su zrele polako. - Peter De Vries.
A čovjek u ljubavi je nepotpun dok je on oženjen. Onda je on završio. - Zse Zse Gabor.
Brak je savez dviju osoba, od kojih jedan nikad remembers rođendane i druge koji nikad ne zaboravlja. - Ogden Nash.
U Hollywoodu brak je uspjeh ako outlasts mlijeko. - Rita Rudner.
Brak - knjiga od kojih je prvo poglavlje je napisan u poeziji, a preostalih poglavlja u prozi. - Beverly Nichols.
U stara vremena, žrtve su na oltaru, a praksa koja se i dalje nastavlja. - Helen Rowland.
Funny Brak Obljetnica Izreke
Vjenčanje godišnjica je slavlje ljubavi, povjerenja, partnerstva, tolerancije i izdržljivosti. Redoslijed se razlikuje za bilo koju godinu. - Paul Sweeney.
Obljetnica je vrijeme za slavlje radosti danas, sjećanja na jučer, i nade sutra. - Author Unknown.
Ljubav je jedan dugačak san sladak, a brak je budilica. - Anonymous.
Obljetnica je vrijeme za slavlje radosti danas, sjećanja na jučer, i nade sutra. - Anonymous.
Oženio za ljubav može biti malo rizično, ali to je toliko iskren da Bog ne može pomoći, ali osmijeh na njega. - Josh Billings.
Vi bi također trebali proći:; Wedding Izreke, citati Wedding - Funny Wedding Izreke, a to je zbirka nekih od najpoznatijih smiješno brak citati i izreke sastavio nas. Odabir nekoliko od horde dolaze citati iz neke od najistaknutijih ličnosti iz cijelog svijeta nije nimalo lak zadatak. To se, rekao je, postoje šanse da mi svibanj imati je propustila neke smiješne citate i izreke o braku koji zaslužuje mjesto u ovoj kompilaciji. Ako mislite da nismo propustili neke lijepe citat koji zaslužuje mjesto ovdje, uvijek možete staviti ga ovdje u obliku komentara.

No comments:

Post a Comment