Tuesday 24 April 2012

Popravak Split Završava

Emily je trebala izaći sa svojim prijateljima, shopping i da, dobro, prozor shopping. Ona je staviti na haljinu da biste dobili spreman za ići. Nakon toga, dok je češljanje kose, pakao razbio labav i dala vrisak što je bilo dovoljno to panika netko na udaljenosti od nekoliko kilometara. Što se dogodilo je da, dok češljanje, shvatila je da je one dosadne split završava.
Ok, osim pretjerivanje, nije li to prava noćna mora za mnoge među nama imati split završava? Being zabrinuti split završava opravdana iako, kao što nije vrlo zdrava znak za kosu. Ali sada ne morate brinuti o njima jer se mogu rješavati učinkovito. Evo kako.
Kako to Utočište split završava kod kuće?
Kraj dijeli # 1; Počevši s osnovama, pranje kose s toplom vodom je vrlo vrlo važno. Zapamtite, to je topla, a ne vruća. Hidratantni šampon će učiniti dobro za kosu, tako da je važno koristiti. Nakon što koristite toga, uređaj je potrebno, tako primijeniti uređaj nakon što su učinili sa šamponom. Neka uređaj boravak za oko 5 minuta. Nakon toga, isperite uređaj koristi vodu koja je hladnije temperature od tople vode. Time će rezultirati brtvljenje dlake i zauzvrat suzbijanju razvoja split završava. Pročitajte više o Splitu završava kose.
Kraj dijeli # 2, nakon što su učinili s stroj za pranje, de-splet kose pramenove koristeći širok zub češalj. Izbrisat the mokru kosu koristite ručnik kako bi dobili osloboditi od split završava i spriječiti ih kao dobro. Tek nakon toga koristite uređaj. Među uzrocima dijeli završava, suhu kosu je jedan, dakle koristeći uređaj je vrlo važno.
Kraj dijeli # 3; Pa, dijeli krajevi nisu stvar brinuti puno o tome, ako koristite maslinovo ulje. Za popravak split završava, možete pokušati primjenom maslinovo ulje do korijena kose. Ostavite ga preko noći i opere ga obično sljedećeg jutra. To je dobro za hranu ti kose i za popravak split završava.
Kraj dijeli # 4; Ako ne možete učiniti ništa drugo, samo odrezati split završava uz pomoć dobre škare ako su sve druge metode nisu radili. Najbolji način da to učinite je da se probati i dobiti osloboditi od split završava u što kraćem roku. Držite dio kose pred ogledalo i zatim ga uviti. Nakon toga odrezati off završava isplažen. Pazite da ne rezati previše off. Naprotiv, ako želite popraviti split završava bez rezanja, možete koristiti jedan proizvod za njegu kose koji je poznat kao 'Split Ender'. Ovaj najnoviji tvrdi proizvod za popravak split završava. To je dobro rješenje da se bave split završava nego rezanje split završava svih vremena. Također možete razmisliti o korištenju intenzivne uređaji, sjaj u serumu i ostaviti u uređaje. Serum se može koristiti za staviti u Splitu završava na privremenoj osnovi. Pročitajte više o proizvodima za njegu kose.
Težak vanjska strana bilo koji od ovih metoda popraviti split završava mogu biti dobar izbor. Ali najbolji kladiti da se bave split završava se ne da ih se dogodi na prvo mjesto. Da vidimo onda kako bi se spriječilo split završava.
Spriječiti Split Završava; uvijek počešljajte kosu koristeći širok zub češalj i četka izbjeći kosu kad je mokra, jer u to vrijeme je kosa najugroženijima, nakon pranja. ; Imajući korištenje uređaja, kao što su kosu i ravnanje Okovi, na minimum će dodatno pomoći da se izbjegne razvoj split završava. , To je bolje ne koristiti gumene trake za vezanje kose. Natkrivena elastične trake su bolji izbor bilo koje vrijeme, jer oni ne bi povući svoju kosu za razliku od obične gumene bendova. ; Imajte na podrezivanje kosu povremeno. ; Koristite šampon koji bi krema za sunčanje kako bi se izbjeglo oštećenje od sunca, a time i spriječiti ne brinući se o tome kako popraviti split završava! ; Pročitajte više na split završava liječenje.
Na kraju, voditi brigu o vašem ukupnom zdravlju previše, jer je vaše opće zdravlje ima utjecaj na kosu, a zauzvrat kosa je odraz vaše cjelokupno zdravlje. Imajući zdravog načina života uz uravnotežene prehrane vježbe i tako će sigurno spriječiti split završava. Sada sam siguran da ne bi doći do faze u kojoj morate misliti i učiniti nešto za popravak split završava. Po sprečava ti bi zadržao Scary dlakave priče u zaljev! Take care!

No comments:

Post a Comment