Wednesday 4 April 2012

Ono što se prvo dogodi - concealer ili Zaklade

Što dolazi prvi - jatak ili fondacije, postao je zagonetka koja je popularan kao što je bilo prvo, kokoš ili jaje. Mnoge žene su sudjelovali u raspravi dugi niz godina se odnose na jatak ili temelj na prvom mjestu. Mnoge rasprave u kojima korektor na prvom mjestu a mnogi su za temelj prije jatak. U ovom članku pokušat će se odgovoriti na temelj jatak vs raspravu.
Korektor vs Foundation; Glavna razlika između jatak vs temelj je metoda primjene. Temelji se primjenjuje u cijelom licu, a korektor treba nanositi na unakaziti, pod očima, izraz linije i pimples. Zaklada je od tanjeg dosljednosti nego korektor. Temelji dolaze u staklenim bocama ili velike cijevi. A korektor obično dolazi u male cijevi ili izgleda kao ruž za usne. Sada, da znate razliku između jatak vs temelj, idemo u detalje o tome što dolazi prvi korektor ili temelja.
Korektor ili Zaklade Prvo, odgovor na pitanje što dolazi prvi korektor ili temelj je da je temelj primjenjuje prvi, a slijedili su jatak. Zaklada pomaže stvoriti bazu za vaše lice. A korektor pomaže zataškavanju blemishes na lice. Zaklada pomaže čak i iz kože. Ako je jatak je na prvi, svibanj otarasiti sve svoje teško raditi, a stavljanjem na temelj. Morate koristiti mali kist sjenilom i mazite na korektor na vrhu, gdje vam je potrebna u većini. Trebali biste izbjegavati korištenje prste, a vi ne želite gurati korektor u previše.
Možete pročitati više na temeljima šminka u člancima:; najbolji temelj šminka, zaklada za masnu kožu, Liquid Foundation Šminka; Kako odabrati Perfect Foundation; Mnogi ljudi sugeriraju da u slučaju da je potrebno staviti na svjetlo jatak pokrivenost, trebali biste staviti ga na prije postanka. Na taj način temelj pomaže wiping off korektor pokrivenost do neke mjere. A ti bi trebao staviti korektor prije pudera, ako je potrebno primijeniti teških jatak pokrivenost. Neka nam vidjeti brz i jednostavan način da se primjenjuju jatak ili temelja.
Primjena korektor vs Foundation; Prije nego što počnete primjene jatak ili fondacije, morate prvo opere svoje lice. Pat suhu i nanesite hidratantnu kremu lice. Prije lice krema se apsorbira u kožu, nanesite temelj na najvećih područja vaše lice na prvom mjestu. Trebate se prijaviti temelj na čelo, obraz centra, a maleni točka na bradu. Zatim pažljivo pomiješati temelja prema van u smjeru vašeg lica malje rast. Pomiješajte temelj u blizini linija čeljusti i kose linije. Zatim se primjenjuju neki preko sredine lica, nos, usne i kapke. Pomiješajte od centra lica i pomaknite prste prema van.
Nakon što ste primijenili temelj, trebate primijeniti jatak. Možete koristiti kist šminka primijeniti korektor ispod očiju i duž unutarnjeg oka kost. Morate koristiti spužvu to mješavina pažljivo. Možete primijeniti korektor u svakom tamnom mjestu ili unakaziti na lice. The korektor trebao biti jedan nijansu lakši od temelja hladu. Morate koristiti vrlo malo jatak, jer je deblji i može učiniti vaše lice izgledati cakey i omazane, ožbukane. Tada koristite neke labave bezuljni prah sa lagana tekstura na licu. Primjena u prahu pomaže u postavljanju temelja i što je duže trajati.
Možete pročitati više o tome kako primijeniti korektor i isto tako dobiti neke ideje iz članaka:; najbolji korektor ispod očiju, Vodootporna korektor, korektor za muškarce, a to je sve o primjeni jatak ili temelj na prvom mjestu. Općenito, to je temelj primjenjuje prvi, nakon čega slijedi jatak, a zatim u prahu. Nema tvrdih i brzo pravila u kozmetičkoj svijetu, a možete primijeniti bilo da se osjećate pravo na prvom mjestu. Blend, spoj i spoj je mantra dok se prijavljuje jatak ili temelja. Morate odabrati ispravnu boju zaklade i korektor koji odgovara vašoj koži ton. Nadam se da ovaj članak pomogao pri rješavanju teškoća o tome na prvome mjestu, korektor ili temelja.

No comments:

Post a Comment